Frågor

Från Engla.....


Four jobs you have had in your life:
Bartender
Säljare/inköpare i kädaffär
Telefonist/Receptionist
Korvkokare i gatukök

Four movies you could watch over and over:
Dirty Dancing
Leon
Alla av Jane Austen: Stolthet och Fördom, Förnuft och Känsla, Emma
Hair

Four places you have lived:
St Moritz, Schweiz
London, England
Torrevieja, Spanien
Norge


Four TV shows you love to watch:
Sex and the city
Friends
Desperate Houswifes
Oprah

Four places you have been on vacation:
New York
Cape Cod
Italien
Spanien

Four websites you visit daily:
Aftonbladet.se
ca 20 olika bloggar
VG.no
expressen.se

Four of your favorite foods:
Sushi
Blodig biff
Pasta
Parmesan på allt.

Four places you would rather be right now:
I sängen
På stranden
I en alppist/bar på samma ställe
I min älsklings armar

Four bloggers you are tagging:
Fancy Desire
Maria
Fashionista
Koga


OSLO

oslo



Kära medbloggare,

Jag är ledsen att jag varit borta så länge. Har fortfarande inte internet hemma, men hoppas att fästmannen, som kommer och hälsar på i helgen, kan fixa det. Då kan jag skriva lite mer.

Jobbet har varit superintensivt, jag har varit på jobbresa i två veckor, ingen dator och hets. Har svårt att hinna skriva på jobbet också.

Vad har hänt sedan sist? Oj, det var ju så länge sedan... Jul och min födelsedag var underbar... Jag fick bla träningskort på Elexia i Oslo, 3 Ipods (!!!!! galet bytte 2), högtalare till den. Den fantastiska, underbara svarta Munthe+simonsen kappan som jag tjatat om hela hösten.. och massa mer.

oslo

Oslo är bra, lägenheten är fin, men jag hade trott att det skulle vara större, Oslo alltså. Får fortfarande lite småstadskänsla. Men det finns sushi - jippi!! saknar dock min älskling massor.

oslo3

Har äntligen kommit igång med träningen efter alla resor. Var på ett easy Funk pass i förr går. Det var INTE easy!!! Vi skulle bla breakdansa!! Jag har så ont i benen att jag höll på att börja gråta i morse. Prövade löpband/cykel/trappmaskin igår och sedan lång streach för att se om det skulle hjälpa. Men nej då, värre idag! Tror kanske att jag måste vila kroppen idag då.

Har shoppat lite på rean, men mest till jobbet, typ yllebyxor, skor och blus...trist!!! Annars mest till lägenheten, aerobicskor och sånt. Ser fram emot vårkollektionerna, fast jag alltid tycker bäst om höstkollektionerna. Tycker bättre om färgerna och materialen, snitten. Kläderna känns "riktiga", som om de håller längre (stilmässigt), dessutom känns kollektionerna mer genomtänkta och genomarbetade. Någon annan som känner så?

oslo1

Fästmannen blev superglad för londonresan. Vi åker i mitten av februari och jag behöver shoppingtips. HJÄLP! jag kan det vanliga, marknaderna, varuhusen och highstreet affärerna. Ge mig lite mer avancerade fashionista tips. Typ välsorterad second hand, nya designers och annat som inte går att få tag på i skandinavien. Skrev en efterlysning hos ytligheter, men fick inte så många förslag.

Ojoj, back to work. Skönt att vara tillbaka!

oslo4

hits