Är i underbara New York

Det är fantastiskt här... men det var väl inget nytt... kom i går eftermiddag och åkte till Ground zero... där hade de satt upp plakat att signera, deltagande med "systerstaden" London. Sen gick vi en lång tur i Central Park och hamnade på underbara Tavern On the Green...det blev många strawberry taqueri och mojito...man åh så underbart... tänkte se om Guggenheim har öppet i dag...sen är det två fulla dagar av shopping!! tjihu... nu säger min söta fästman att jag ska skynda mig... kram

Nedräkning

bara en och en och en halv dag kvar till semester, vet att jag borde vara full av energi för att få undan saker. Men det känns som min hjärna redan har tagit sommarlov, för jag är helt seg och vill inte göra nånting...

 

Sliter med packningen. Inser att jag kommer köpa en hel del grejer, så jag får inte ha med mig så mycket. Maxvikten är ju bara 20kg. Men det är så svårt. NYC och cape cod kommer ju vara rimligt varmt, men hur varmt? Ska jag ta med mig ett par långa linnebyxor eller? Jeans eller är det bara onödigt? Kofta? Jacka? Blir det kallt på kvällarna? Och skor, det är så svårt! Tycker att jag verkligen har skurit ner, men det blir ändå 6 par...det är ju helt vansinnigt, man kan ju inte ha med sig 6 par skor för två veckors semester, när man tror/vet att man kommer köpa typ lika många till... Jag ska berätta vilka par det handlar om så jag kan få tips om vilka jag eventuellt kan ta bort. 1. sommar blommiga/mönstrade gympaskor från Miss Sixty, funkar till allt och är till för att gå långt i.

2. turkos/gröna gucci sandaletter att använda på bröllopet, har machande sjal och smycken till, fantastiskt vackra, men för hög klack för att vandra i.

3. röd/rosa platta boho sandaler m fotlänk m berlocker på från Sofie Schnoor. Funkar både på kvällen, i stan och till allt. Men lite för fina att gå på stranden i.

4. platta guldfärgade sandaler m träkulor och ögla över tån (från ASOS). Superfina att ha på stranden, lunchen och allt runt.

5. Guld och Vita sandaler m kilklack, knyts fast med vit skinnrem runt vristen. Från Hoges, superbilliga från outleten i Italien. Går till alla kläder, middag, fest och så pass stabila och sköna att de faktiskt går att gå en bit med.

6. Rosa sandaletter m paljetter och 2 cm klack från en prisvärd affär i Rom. Sköna, lite festligare, går till det mesta, bra om jag får skavsår av några andra. Går även att gå med i NYC.

Vilka ska jag ta bort??? och är det nödvändigt att packa, långa linnebyxor, jeans, kofta eller jacka? Snälla behöver hjälp, kommer få betala övervikt på väg till semester annars!!!


4 dagar kvar

måndag kl är 12... och det är bara 4 dagar kvar till semester. På fredag flyger vi till Stockholm och sedan vidare till NYC på lördag. Är det någon som har tips om bra filmer att ladda ner och se på laptoppen på flyget. Filmer som funkar för både mig och min söta fästman. Vill gärna se Phantom of the Opera. Men det vill inte han... gillar inte musikaler. Är det någon som sett MR and Mrs Smith än? Några andra filmer som funkar för båda?

 

Vikt: 68,7...kunde varit värre, har inte varit väldigt strikt i helgen... hoppas på att komma under 68 tills på fredag...

 

Hoppas fortfarande på fler tips om bra shopping i NYC...snälla fler tips...och gärna bra resturanger, barer, sushiställen och cafèer också...


hits