Min kappa+DvF bokan och en hel del mer...

bilderna från Cafe Oprafesten får man med sig en hel del spännande.... Chalotte Gyllenhammar har Englas och min underbara DvF- Bokawrap...hmmm på en tant...helt plötsligt känns den inte så spännande längre... Dumma dumma dumma...Ebba har min underbara Philosophy kappa på sig (varför var hon tvungen att köpa den??!!!)...nu kan ni äntligen se den...men hon har försört den men en superful halsduk... (säkert Missoni och dyr, men ändå!!) Tilde Fröling och Pamela Andersson (sic name) har likadana klänningar på sig... undrar hur kul det är...?? Frisören som ska sätta upp mitt hår och sminka mig till mitt bröllop nästa sommar är på plats... I övrigt mycket västar över vita skjortor...lite trist och fantasilöst tycker jag, vad tycker ni?

T-bags

T-bags
Ville bara tipsa om den här söta toppen som finns på net-a-
porter
för rimliga 185$. Fin till både fest och vardags.


TILLBAKA - för en stund

Sorry kära bloggvänner...Har varit på kurs i Bremanger (världens ende), utan internet connection...fy har haft riktig bloggabstinens...

På söndag ska jag en vecka till Reykavik,hoppas kunna rapportera om bra shopping därifrån... När jag kom hem hoppades jag på att det vara massa paket som väntade på mig, men det var "bara" paketet från HQhair...skuggorna var superfina och hårbanden mycket finare än på bilderna...Lite sur är jag för att La Redout inte har fått ut pennkjolen,hade tänkt att få den med mig till Island... fasiken! Hoppas på imorgon, i Norge delas faktiskt posten ut på lördagar också, faktiskt nice!

Hann med lite shopping i Bergen förra helgen... Det blev 2 fina "gubbyxor" från french connection. 1100 0ch 1200 kronor...bra pris faktiskt.. Sen blev det den svarta koftan med strassknappar från Marlene Birger...Har den redan i grått och köper "i princip" aldrig samma plagg i olika färger, men jag ääääälskar den grå och kommer använda den svarta massor. Sen blev det en hel del från Noa Noa, tycker att de gör söta saker till rimliga priser. Det blev 2 st 40-tals toppar, med liten ärm, ribbad midja och en liten spetskant under bysten. De har fin ringning och små hyskor på axlarna. En i blått och en i svart. De kommer bli toppen att ha under alla koftor... kostade bara ca 300 och är en stark rekommendation. Det blev också ett midnattsblått bomullslinne, skuret under bysten,med spets i ringningen. Jättefin skärning och billig, 250kr..... En omlottkofta i ull, i LIMEGRÖNT...hu.. normalt sett en av mina hatfärger, men den tog upp ett streck ur gubbyxorna och var faktiskt fin. Sist men inte minst, ett midnattsblåttsammetsskärp med strasspänne att ha i midjan. Det var verkligen ursött...går att vira 3 varv.... Ja det blev en hel del...

Till Island ska jag även inviga min fina Philosophy kappa (som dumma Ebba har likadan), Tjihu!!!

Vad tycker ni om shoppingen?

HQhair

Oj, det märks att jag inte varit inne i en stad på länge...är super shopping sugen och har nu gått lös på HQhair. De har fått in superfina halsband med de där nötterna (kuikukiukuiukui eller vad de nu heter)...tycker inte om dem personligen, men jag har sätt att det är många som gillar dem...och nu har de söta siden rosetter på dem också och det var fint...det blev i alla fall detta:
1 Halsband
2 Hårband ( det ena och det andra)
2 ögonskuggor (twice baked och godess))

You like?? Är det någon som vet nåt om ögonskuggemärket?

Pennkjol inköpt!

Pennkjol
Jag har tänkt en stund på att det vore kul att
ha en pennkjol, men jag har inte hittat någon
i rimligt pris. Vill inte lägga ner massa pengar
på en övergående trend... Nu har jag äntligen
hittat en, från La
Redoute, för 459:-. Det tycker
jag är ett ok pris...Den fanns i tweed svart/vitt
och i helsvart... Jag köpte en helsvart... Är
spänd, tänkte framför allt att den skulle vara
fin till alla mina koftor och pink soda toppen från
Yoox. Vad tycker ni? Tror ni att den kommer funka?
Är det någon som har den kjolen?

Rena Lang

Rena Lang

Det hær ær bara så vackert! Inga ord
behøvs! Så ær vill jag se ut - ALLTID!
Se mer fantastiska kreationer
hær...

Min klänning är här!!!

Min fantastiskt underbara fina DvF klänning är här.... Det tog bara 2 dagar (!!!!!) från DvF-london..det tyckte jag var otroligt snabbt!! Den är verkligen mycket finare än på bilden... Sååå underbar, varför är jag dum i huvet, måste kanske lära mig att ladda in bilder från digitalkameran snart... Enda problemet är att den är lite för stor... skrev till DvF, men de har ingen mindre storlek...synd..men den är ok, blir inte så tight bara..lite lösare..blir inte en lika "sexy" look, men då kan jag ju jobba i den också...

Klänningen kom inslagen i rosa silkespapper, i en vit ask med DvF sidenband runt, fattar ni  så lyxigt... I paketet låg även en DvD med hela DvF vår-06 visningen och massa skoj extramaterial och intervjuer. Jag fick även en folder med alla fina bilder på höstens klänningar och en jättefin modetidning med repotage, bilder, trender och råd. Det var väl snällt... Så jag rekommenderar DvF london starkt!!! Det är ca 1000kr billigare än från Flare, det tar bara 2 dagar att få sakerna, du får suuuperservice från de som jobbar, svar på mail inom en timma, ett underbart paket och massa extragrejer...  SÅ KÖP!

http://dvflondon.com/s/product.php?id=26288&c=aw05_dresses

Hittade en supersöt klänning på bubbleroom...från HOPE..men varför tar de bara in små storlekar??? Den här finns också bara i S, precis som Dagmar tröjan...alla är inte smalisar!!

13603-74

En dålig dag med inslag av spets....

Idag är en dålig dag....Huvudvärk, massa jobb, obligatorisk middag m hitresta kollegor, en chef som inte uppskattar det jag gör och är missnöjd med allt, ful, fet och sötnosen är i Ungern och kan inte krama allt bättre. Det positiva är dock att jag har fått paket, vet inte om det är väskan från Harrods eller DvF-wrapen (i så fall gick det fort), men jag är väldigt nyfiken.!!

För att pigga upp dagen lite har jag så klart surfat mode, hittade en sida hos Ytligheter som jag inte varit inne på förut,
Activeendeavors, de hade mycket fint, bra rea och de sänder till europa. Jag tänkte visa er tre bilder av en av mina vaforitmaterial (om det nu är ett material), nämligen SPETS. Jag tycker att det är så vacker och kvinnligt. Så läckert att blanda och bryta av med slitna jeans till en spetstop eller liknande. Tycker också att det är coolt att blanda grova material med spets, typ tweedkjol eller yllebyxor med en spetstopp. Här ser vi exemplet med den svarta, grova ylletröjan med spets i urringningen och som manschetter....Otroligt effektfullt och vackert!

13603-7313603-7213603-71
De två översta är från Harkham och kostar 226$ resp 184$.
Så fina, den i mitten är dessutom otroligt lättanvänd, över tex
skjortor, blusar, linnen, stickat, västar osv.

Den understa tröjan är från Future Paradise (rea) och kostar numera
140$, den har kostat 200$. På rean har de även superfina smycken,
som numera kostar runt 50$ allihopa, och det är faktiskt ok pris,
tycker jag....

Så, vad säger ni om den svarta tröjan?Är det ett "must have" tycker
att den ser söt och användbar ut.

Shopaholic - äntligen 14.17 - generellt intryck - Besvikelse!

13603-7013603-68

Ätligen!!! Det tog en stund och jag är skeptisk, men nu är den i alla fall äntligen här,
Shopaholic.
Generellt sett så var det inte så mycket saker att välja på, inget outstanding "måste ha" direkt och överlag ganska dyrt. Det står visserligen att de ska få in fler saker de närmaste veckorna.

Jag har i alla fall valt ut två saker som jag tyckte var fina... Väskan (som jag tror Ytligheter bloggade om för någon månad sen) är söt och väldigt "nu" med sin lilla rosett. Men hur länge kommer den kännas kul? Hur lång tid kommer det gå innan du fastnar i nåt, drar ut en tråd och väskan blir snart "risig"? Är från Margaret Nicole och kostar 1190sek. Kan man inte sticka en själv?

 Den röda toppen är faktiskt riktigt läcker från Ingwa Melero, men priset, 2990sek!!!! Det tycker jag var dyrt. För det priset får du en odödlig DvF-wrap, en fantastisk väska eller ett par underbara stövletter. Den röda toppen kommer vara fin på ett par fester, men den är inte odödlig och det är svårt att få bort fläckar från siden....

MJAAAA, är inte "head over heels" i Shopoholic... lite trist och j...vligt dyrt...hoppas det blir bättre.

BETYG: 2 av 5.

Shopaholic - 12.14

Klockan är 12.14 tisdagen den 11 oktober...Shopaholic skulle öppnat för 14 min sedan..men nej då...
Gillar inte det här...tyder på opålitlighet...hur kommer det bli när de ska leverera kläder då?....Samma precision?? Tror att jag måste bojkotta dem snart!!

L.A.M.B

L.A.M.B
Är lite sugen på den här! Tycker att det är en fin
kombination av seriös yrkeskvinna, sexig
sekreterara look men ändå söt.
Kostar 345$ på Girl
Shop.
Vad tycker ni?


Asos Boots

13603-6613603-65

Superlæckra
ASOS boots från French Connection, 140£. Skulle køpa dem rakt av om de inte var skor...
Låter konstigt, men jag køpte två superfina boots i min storlek på internet førra vintern och nær de kom hem var de minst 11/2 storlek før små, orkar inte hålla på och byta så jag gav dem till min syster. Køper inte skor eller byxor på internet om jag inte prøvat dem i butik først. Men før er andra som kan køpa skor på internet utan att prøva dem først. Køp dessa!! Brunt i all æra, men ska man ha svart på sig kan man inte ha bruna skor till... Tycker jag i alla fall... Tænk va fina dessa skulle vara till HM - wrapen som Engla och en del av er andra har...

Alexis Bledel i klænningen jag inte køpte

Alexis Bledel i klænningen jag inte køpte

Hær har Alexis klænningen jag inte køpte...åååhhhh var jag dum nu??
Borde jag køpt den? Hon ær ju sååå fin i den, fast hon ær smalare,
kortare och mørk. Jag ær ju blond...suck!! Vædjar till er medbloggare om
hjælp ytterligare en gång. Borde jag bestælla den hær också? Det måste
i så fall ske FORT..typ imorgon... Så jag behøver svar NU!!! Eller bør jag spara
pengarna till något annat? (bild från
http://www.alexisbledelfan.com hittad
 hos emmaria)

p.s varfør har hon grøn væska till førresten??? Det var inget vidare d.s

Den här blev det!!!

OK, efter mycket om och men och en del besvikelser...Bokawrapen är slutsåld i alla storlekar utom 4 (skynda Engla). De hinner inte med att uppdatera sin hemsida ofta nog efter vad som tar slut på lager. Andrea Robinson (min ängel) på DvF London rekommenderade den här:

http://dvflondon.com/s/product.php?id=26288&c=aw05_dresses

Den är nu i posten, märk "GIFT" så slipper den fastna i tullen och jag slipper betala...hehehe. Det fixade snälla Andrea, smart va?... nåååå vad tycker ni nu kära medbloggare, var det ett bra köp? Den ska komma den här veckan...väntar med spänning, vill ha den nuuuuuu!!


Dagmar

Dagmar
Super söt ny tröja från Dagmar, finns på
Bubbleroom för
1899 alt 1709 sek för medlemmar. Men bara i storlek S!
Vad är det om? Om en tröja är nyinkommen ska den väl
finnas i alla storlekar och inte bara för smalisar?? Längtar
till Munthe Plus Simonsen kommer!!

Shopaholic - 10 oktober???

Det är måndag den 10 Oktober, visserligen ganska tidigt, 07.25, men ändå...Idag skulle shoppingsiten Shopaholic öppna, efter att ha skjutit fram datumet från 1 Okt. Jag kommer till jobbet, glad i hågen, och ser fram emot att få surfa runt på denna nya site till mitt frukostkaffe.... MEN IKKE!!! De har inte öppnat än,  jag möts av samma meddelande som vanligt. DÅLIGT tycker jag och det bådar inte gott för framtiden! 10 okt är 10 okt även om klockan bara är 07.25... Internet är "öppet" 24 timmar om dygnet så i princip borde siten ha "öppnat" 00.01 i natt. SKÄPNING SHOPAHOLIC om ni vill ha några kunder!

Clear Eyes = Nässpray

Husmors (optiker) tips till alla er som gillar och letar ihjäl er efter clear eyes:

 Jag ska dela med mig av ett tips jag fick av min optiker. Jag har linser och clear eyes innehåller konserveringsmedel och det kan missfærga linserna. Så jag frågade min optiker om det fanns något annat man kunder anvænda om man har linser, øgonen blir lætt lite irriterade nær man satt in dem, i røkiga lokaler osv. Han gav mig då ett super tips...clear eyes har presis samma innehåll som NÆSDROPPAR!!! Det drar ihop blodkærlen och vætskan ær precis densamma. Så hans tips till mig var næsdroppar (inte spray, det ær før krafrigt "sprut" på den) utan konserveringsmedel. Samma sort man fick nær man var liten, finns fortfarande på apoteket. Man droppar bara en droppe i vardera öga vid behov. Jag vet att det låter konstigt, men det gör inte ont och fungerar verkligen! Så en liten "plastflaska" med næsdroppar utan konserveringsmedel finns alltid i min væska och funkar lika bra som clear eyes, har næmligen prøvat det nær jag har glasøgon. Bra, lætt att få tag på, billigt och rekommenderat av optikern. Kan det bli bættre???

Fina Stella McCartney

Stella
Fina Stella McCartney vår -06.
Hon ær verkligen en av den få stora designers som gør klæder som vem som helst kan bæra "off the runway". Jag  kan verkligen se vem som helst bæra det hær, stor som liten, gammal som ung, ljus som mørk. Hon har verkligen førstått hur man designar før en stor publik utan att vara en "sell out". Hon ær någon jag beundrar...


NYTT på DvF London

OK, nu behøver jag verkligen hjælp. Nu har det nya som kommit in publicerats på DvF London. Bilderna ær skyddade så jag kan inte lænka eller klippa in dem, så ni får gå in och titta och hjælpa mig. Klicka på new arrivals. Det jag undrar øver ær føljande. (eller prøva lænkarna nedan som jag skickade till mig sjælv)

Ska jag ta den som jag har bild på hær under. Eller ska jag ta bokan, som jag pratat om tidigare. Eller den nya som ær superfin i brunt och vitt, den heter Dress-dawnham, och printen Chocolate arabesque. http://dvflondon.com/s/product.php?id=26288&c=aw05_dresses  hær ær lænken till den... Kan anvændas lite mer till vardags.

Sen lyckades jag ju också kæra ner mig i en fantastisk svart kappa som ær en perfekt kombination av klassisk och modern. Klassiskt snitt och længt, men dubbelknæppt och med "army" detaljer på axlarna, ær den inte underbar. Finns i rosa, mønstrad eller svart...jag ær nog mest inne på den svarta, eftersom jag redan har en plommonfærgad. http://dvflondon.com/s/product.php?id=26042&c=coats

Jag kan ta två klænningar, vilka ska jag ta då? Om jag ska tænka på att de ska "hålla" længa? Eller en klænning och kanske kappan. Vad tror ni, kommer man vara vansinnigt trøtt på dubbelknæppt næsta høst? Men den ær ju ganska klassisk ændå...HJÆLP!!!! (i-lands problem)

DvF

DvF
Det ær den hær klænningen som ær undanlaggd åt mig hos DvF London. (lænk nedan) Den finns inte på hemsidan æn, men kommer læggas ut i helgen. Vad tycker ni? Den ær i siden. Jag tycker att den ær superlæcker...Det gula ær guldigare egentligen... Skulle inte den vara hærlig som partyoutfit? Mønstret ær lite "galet" man rætt coolt eller? Ska jag køpa den eller?

DvF...London....bra service

Måste bara tipsa om underbara DvF-London. Jag har skrivit fram och tillbaka med dem de senaste 2 dagarna och de är helt underbara!! Framförallt Andrea Robinson ([email protected]). Hon svarar snabbt och utförligt på alla mina frågor.

Hittills har jag fått reda på att de bara kostar 10£ för frakt. Hon kar ringt och hört med UPS som är ansvarig för paketen och de har lovat leverans på 1-2 arbetsdagar, fantastiskt. Hon har även låtit mig förhandstitta på bilder på nya grejer som de kommer publicera under helgen. En av sakerna var en fantastisk klänning i svart-lila-guld. Den hade de bara 1 stl US 10 av så den har hon lagt  undan till mig, tills på tisdag så att jag inte ska missa den när den publiceras. För att vara säker på storlekarna skickade jag henne mina mått. Hon mätte sedan klänningen och försäkrade mig om att stl 10 skulle vara perfekt... Fattar ni vilken service, som om hon inte hade annat och göra...

Observera att jag inte har köpt nåt än, så hon kan inte veta om jag kommer att bli en kund. Klänningen hon har lagt undan har jag heller inget köptvång på. Och hon är alltid supertrevlig i mailen och svarar verkligen inom en timma... Så Engla, jag tycker att då ska ta kontakt med henne och fråga om hon inte kan lägga undan bokawrapen i din storlek åt dig. Hon sa att de har flera vanliga butiker i UK och att de kan skaffa storlekar som inte finns på hemsidan därifrån om det skulle behövas...

SÅ alltså, VARM REKOMMENDATION av Andrea och DvF London för deras underbara service så långt!

Nanette Lepore

Nanette LeporeNanette Lepore
Nanette Lepore
Skrev i sommras, när jag var i NY, om en NY designer jag verkligen gillar, men som jag inte hittat någonstans i europa.
Nanette lepore. Jag köpte en superfin svart och vitrutig kostym därifrån, m söt "cropped" kavaj. Köpte även en kvinnlig, insvängd höstkappa i brunt och svart m små sametsrosetter på fickorna. Här kommer lite fler smakprov. Den korta kavajen överst är bara helt fantastisk, mönster, färger, skärning...allt...Blusen m bolero är så fantastiskt rätt just nu...känns perfekt dam-läcker. Den blå sidentoppen längst ner skulle vara underbar att ha till jeans under en kofta på vintern, eller till kjol på sommaren, superfint med en svart pennkjol till. VILL HA!!! Vad tycker ni?

Cacharel mm

cacharelcacharelcacharel
Jaaaag vet är helt insnöad på koftor... Inte konstigt att
min garderob består till 3/4 av toppar...tycker det äär
så mycket finare och enklare... Och den här kombinationen
var söt...Ett hederligt twinset... Koftans band i midjan är i
samma tyg som linnet under. Så vackra höstfärger och
fint till jeans, bruna gubbyxor, kjol och stövlar. Varför inte en
cape över och ett par långa handskar. Koftan kostar 979 sek
och linnet 529 och hittas hos La
Redoute.

cacharel
Den här var också söt och prisvärd från On n est
pa des angles. Rosa känns sådär...men den finns
även i Svart och BRUNT..Funderar själv på en brun.
Fint med sidenbandet och rosetten, piffar upp en
vardagströja. Och priset..Blygsamma 339 sek, som
hittat tycker jag. Finns också hos La Redoute.

Väska på väg...



Tjoho!! Nu har jag beställt väskan!!  (det blev 143£ inklusive frakt, ganska dyrt, men den är ju så speciell) Det blev den lila...även om den ska "bryta av" så passar den bättre till min plommonkappa (dumma ebba), min ljusblå från förra året, min bruna osv... Eftersom jag är ljus har jag inte så mycket kläder i "höstfärger", typ orange, grönt och klarrött, tycker inte att jag passar i det. Har mer "kalla" färger som blå, lila, röd osv. Då tror jag ändå att den här väskan är bäst... Eller var jag dum nu?

Har för övrigt skrivit ett mail till DvF siten i London för att se om de verkar seriösa...En annan bloggare berättade att hon varit i kontakt m dem och att de verkade bra...Ska hålla er uppdaterade om/när jag får svar.

DvF i London

DvFDvFDvF Boka wrap
Tjoho!!! Hittade en
länk på en annan blogg till en sida i london som bara säljer Diane von Furstenberg!! Och de shippar internationellt... Bokawrapen som Engla och jag har letat efter finns...men också en ursöt svart-vit (finns även i brun-vit) mönstrad klänning  m svart bälte i midjan, kinakrage och knapp så att det blir en glipa fram..fina va? Vilken blir det?? Vad tycker ni?

Anette East/west

13603-51
Var inte den här lite kul... Letar efter väskor för att "av damifiera"
min höst garderob. Tycker att det är fint med allt det damiga,
men det får inte bli för mycket och jag tycker om att bryta en
hel damig outfit med något annorlunda. Vad tycker ni... kostar
140£.

Skjut mig, men jag är lite trött på min Paddington, redan
borde lärt mig vid det här laget... I somras var det kul när jag var
"ensam" om den, men nu har alla den och då är det inte kul
längre, priset till trots. Note to self: Köp inte it-bags! Alla har dem
eller en kopia...köp hellre flera roliga... Vad säger ni, ska det köpas?
Tycker att den nedanför i lila är finast....eller?
Anette East/west


Vanessa Bruno

Vanessa BrunoVanessa Bruno
Nu kommer det ett tips till er alla. Vanessa Brunos
kläder ovan ser ut som de flesta andra, men där tar ni fel.
Framförallt av 2 anledningar. 1: Passform 2: Kvalitet.
Jag har 4 toppar och 2 koftor av henne, bland annat 2st
av ovanstående som jag köpte i våras. Och de är verkligen
fantastiska. De sitter helt otroligt vackert, den lilla ärmen är så
söt, urringningen är inte för djup. De håller i 40 grader tvätt efter
tvätt. Det låter som en klyscha, men den ser verkligen ut som ny
varje gång. Jag har dem under kavajer, koftor och ensamt när jag går ut.
De är ganska dyra, just nu är det rea på
net-a-porter då kostar dem
62$. Jag vet att det låter hutlöst, men tro mig, de håller i evighet, både
i form, färg och snitt... Aldrig mer HM-toppar som slängs efter ett par
tvättar.

Jag vet att Vanessa Bruno säljs på en butik som heter KEMT i Oslo.
Någon som vet var/om de säljs i Stockholm...?

DvF...IGEN!!

DvFDvF
Fasiken, jag är förälskad igen!!! I Diane Von Furstenberg! Den här
söta klänningen är från
net-a-porter och kostar egentligen 470$, men
den är tyvärr/som tur var slutsåld.Skulle inte den vara fantastisk att ha
 i höst med ett par bruna stövlar,kofta och handskar... VILL HA!!! Vad
säger du Engla, kan den konkurrera
med Boka wrapen?

Ytligheter har blivit proffs

Grattis...det är du värd! Ytligheter....

Starzinger

cogaauroraAurora
Säger god natt med hjälp av min stilikon och första idol: Den vackra prinsessan Aurora.
Överst en kärleksbild av henne och en av hennes beskyddare, Coga.
De blev väl aldrig ett riktigt kärlekspar, eller....?

Nytt från ASOS

asos bootsasos bootsAsos topp
Känner mig allmänt oinspirerad idag. Lite energi och ganska ful
på det hela taget. Lägger upp 3 bilder från
ASOS som kanske kan
ge någon annan lite inspiration. Funkar i alla fall som lite verklighets-
flykt för mig.

De översta stövlarna (130£)  finns även i vintervitt m ljus päls, tycker kanske
att det skulle vara lite mysigt att ha i vinter. Tänk rysk prinsessa tjocka strumpbyxor,
yllekjol, stickad tröja, kappa. Mössa, halsduk m bollar och vantar. Varm
choklad m vispgrädde, lussekatt och snö.

Stövlarna i mitten (139£)  finns även i chokladbrunt och är ett fint alternativ
till "de vanliga" som alla har. Speciellt m tanke på de fina detaljerna
och den nedhasade effekten.

Toppen (25£) är i chokladbrunt, men finns även i rosa och olivgrönt. Fin
till jeans om man ska på fest, men tror även att den skulle vara
läcker till ett par gubbyxor med en bolero eller "cropped" kavaj över.

Carmen Electra

Carmen Electra
Hon är så fin här!! Skönt att se henne i nåt som inte är urringat
till naveln eller kortkort ålskinn. Tycker att det här är mycket
sexigare. Skulle väldigt gärna ha en sån här kjol, kanske lite
kortare. Nån som vet vart man kan hitta en? Observera det
söta diademet i håret. Har också letat efter ett sånt brett,
men hittar bara smala. Tips?

Försvunnen

Det här är så hemskt! Hur kan nån bara försvinna? Nån måste ju ha sett honom. Stackars hans familj, orkar inte ens tänka på hur jag skulle känna det om det hände nån i min familj något.

Huvudvärk

Idag har jag en sån där molande huvudvärk som gör mig galen! Det är två månader sen sist och ingen vet vad den beror på.... Har gjort grundliga undersökningar både i Sverige och Norge. Den följer inget mönster och är otroligt svår att få bort när den väl har kommit. Migrän medicin funkar inte, det är någon typ av spänningshuvudvärk. Hittills idag har jag knaprat 1 voltaren och en paralgin forte...funkar fortfarande inte...tänkte pröva en dos till nu. Har även somadril, men jag blir så slö i huvudet av dem. Funkar inte så bra på jobbet...Jag blir galen, det är så irriterade. Påverkar humöret också... Är ledsen över min obefintliga viktnedgång, fast jag gick 8km 6 dagar förra veckan. Längtar bort från hålan och efter att känna mig fin.

En Lista...

Hittade en kul lista hos Anawii.


MIN KLÄDSTIL:
 Hmmm, kvinnlig, feminin, med inslag av lite rock och bohem chiq.
MINA FAVORITDESIGNERS/MÄRKEN: Oj, svårt, det finns så många. Marlene Birger, Munthe plus Simonsen, Alberta Feretti, Bluemarine, Stella McCartney, Cavalli. Patrizia Pepe, Hartmade, Essentiel och Lars Wallin så klart...och massa massa fler som jag inte kommer på nu...
KLÄDBUDGET VARJE MÅNAD: Vældigt varierande, beroende på om jag kommer ur hålan eller inte.... Nær jag væl kommer till en stad shoppar jag desto mer... Kanske 5000 i månaden...ibland mer, ibland mindre.
MIN STILIKON: Har svårt før stilikoner. Inspireras mest av folk jag ser på gatan/klubbar/resturanger. Av fina skyltningar i butiksfønster, fint fotograferade moderepotage mm. Men Helena Christiansen klær sig snyggt. Tycker inte om hur young hollywood klær sig oftast. Det syns så tydligt att de har stylister som klær dem. Kænns som om de føljer trender utan att ha hittat sin egen stil. Gillar folk med egen stil.
MITT MODEMÅSTE I HÖST:  Ær så glad att høsten ær kvinnlig och att man kan klæ sig damigt. Så før mig blir det nætta koftor m skærp i midjan. Høga støvlar. Jeans, kjol och tweed byxor. En hel del kavajer. En och annan drækt, tycker det finns lite som ær så kvinnligt som en vælskuren drækt. Långa skinnhandskar och kanske en hatt. Færger som plommon, vinrøtt, midnattsblått, brunt och grått dominerar.
MIN VÄRSTA MODEMISS: Många tycker nog att jag borde sæga Grunge perrioden i høgstadiet m farfarsfars ooooversized senapsgula jaquettebyxor m bruna rutor, stor nirvana t-shirt och gula kængor. Men jag gillade det, framførallt att det inte var ett dugg kroppsfixerat, tvært om. Så jag sæger tiden då alla skulle ha tights med stor, stickad polotrøja øver och kængor. Det var jag INTE fin i.
MITT VÄRSTA KLÄDMINNE:  Nær jag jobbade extra i en klædbutik som hade allt en flicka kunde ønska sig, många av åvanstående mærken, men levde i på csn. Ville ha allt, så hela lønen och større delen av csn gick till klæder. Men på grund av priserna hade jag ændå bara råd till en bråkdel av vad jag ville ha.
MITT BÄSTA KÖP:  Tycker att jag gør flera varje sæsong. Just nu mina bruna Ilse Jacobsen støvlar, mina grå vælskræddade Hugo Boss tweedbyxor, min philosophy brokadkjol och min fina Pilosophy kappa som dumma Ebba har køpt likadan.
MITT SÄMSTA KÖP: Ett par otroligt vackra Stella McCartney skor inkøpta i Italien som var før stora nær jag prøvade dem. men som jag ændå inte kunde stå emot.
MITT FAVORITPLAGG: Min midnattsblå omlottsidenblus m spets från Marlene Birger, den ær sååå vacker!
MINA FAVORITSKOR:  De bruna Ilse Jacobsen støvlarna eller mina lindblomsgrøna siden sandaletter från Gucci som faktiskt går att festa i en hel kvæll.
MINA FAVORITJEANS: har inte hittat de ultimata æn...på stændig jakt...men just nu mellan blå J company m stass och paljetter på fickorna.
MITT DYRASTE PLAGG: Philosophy kappan, vågar inte ens skriva vad den kostade.
MITT SMYCKESSKRIN: Ælskar smycken och har ett stort smyckeskåp dær allt hænger eller ligger. Har førkærlek før ringar och halsband. Ælskar ørhængen, men ær før dålig på att anvænda dem. Tycker jag ser dum ut i førstora. Favoriterna kommer från danska Julie Sandlau. Har alltid på mig min egendesignade førlovningsring och min guldklackring med familjevapnet.

Munthe till Bubbleroom

Har förut skrivit om Munthe Plus Simonsen och deras fina kläder! Nu ska bubbleroom ta in dem! Jag tycket att munthe har sin finaste höstkollektion på flera år...Deras lila/grå kappa är to die for. Upprepar tipset till alla er smala raka där ute. Som känner för något utöver de vanliga jeansen och tweed gubb byxorna. Munthes byxor är fantastiska, välsydda och detaljrika...och så gör de en liten rumpa puffig!!! De är helt enkelt fantastiska... så här skriver Bubbleroom:


Det framgångsrika företaget Munthe plus Simonsen grundades 1994 av de två formgivarna Naja Munthe och Karen Simonsen. Märket växte sig snabbt stort och finns idag i 400 butiker i 19 länder. Två gånger om året släpper företaget en ny kollektion. Varje säsong fokuserar de på att skapa ett nytt och unikt koncept som skiljer sig helt från tidigare kollektioner. Allt är förfinat in i minsta detalj för att skapa ett intryck av perfektion samtidigt som högsta kvalitet och perfekt passform är a och o.

Munthe har även en billigare kollektion med mindre detaljer som heter PLUS, vet inte om bubbleroom ska ta in den. Men den finns i den fina butiken (den enda utanför danmark) i brunogallerian, götgatan, Stockholm.

Missoni

Missonibälte

Missoni

Missonibälte
Lägger upp två bilder på höstens finaste och mest användbara bälten att
ha i midjan över allt! Kan köpas
här. Tyvärr kostar dem 160 euro och det
känns lite mastigt. Undrar om man kan göra ett själv på nått sätt.

Var ute en sväng igår på stand up i grannhålan. Det var ok.
Outfit:
J compani jeans m paljetter på fickorna
Marlene Birgers midnattsblå omlot sidenblus med spets, midnattsblått linne under från
samma märke. (fattar inte att inte fler affärer har tagit in det linnet!! blusen är
ju urringad til naveln annars och det är omöjligt att hitta ett annat linne i samma
färg.
Marlene Birger grå cashmere kofta över med strass knappar.
Ilse Jacobse bruna höga stövlar till (kolla in hennes skor förresten)
Utsläppt hår m brunt läder didadem
Långa aquamarine örhängen
Svart glittrig vintage väska m metallhandtag.
Sotiga ögon m MUS svart/blå glittriga skugga
Turkos kajal.
Massa diorshow
Läppglans

Var rätt uppklädd jämfört m resten, men skiter i det. Vill använda mina fina kläder!
Nu är jag seg och har inte ätit än...drar mig för att gå ut före frukost som jag alltid
gör på helgen...och kl är 3...kanske dags nu...usch!!!

Vill ha Burger King!! Tur att det inte finns på 15 mils radie, annars hade jag nog inte
kunnat stå emot....

hits