Sjuuuuk!

Fy, jag är sjuk, har ont i halsen, har varit hemma från jobbet idag...Är helt inspirationslös..

Prövade med 15 olika bilder på det där face-likningstestet som alla har 14 st gav ingen träff...och den 15 gav 73% liknelse med..... Sandra Bullock!!!!!! Helt sick... jag är ju blond och blåögd och ser ingen liknelse alls!!! Framförallt inte när jag är sjuk och extra ful.... Självförtroendet är på botten...och jag är tjock!

Kommentarer:
Postat av: Weronica

Stackare! Hoppas att du känner dig bättre snart! Jag har en förkylning på G, men försöker motverka den med pennkjol, Marc by Marc Jacobs kofta och min ring från Alexis Bittar som faktiskt är en riktig hit! Jag skall ut på staden i eftermiddag och leta vit skjorta. Har du hittat något nytt kul på Net a Porter? Free shipping ju! Krya på dig!

2005-12-09 @ 09:52:29
Postat av: Karoline

god bedring;) hoppas att du blir frisk snart!

2005-12-09 @ 10:37:18
Postat av: sandi

tack för uppmuntring... Jag är tyvärr så dålig att jag inte orkar sitta upp någon längre tid och därför inte surfa så mycket... Det ska bli bättre blogging när jag blir frisk. I kväll är det tänkt att vi ska på vinprovning till en kompis och i morgon ska vi ut i Bergen och köpa julklappar... Vet inte om jag är frisk nog för det...buhu

Weronica - hoppas du hittar en vit skjorta/blus..rapportera gärna vad du hittar.

2005-12-09 @ 12:18:10

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits