O.C och två av mina favorit mærken från USA

Nanette lepore
Julie Cooper i en underbar leopard klænning av
Nanette Lepore.
Anthropologie
Hon har på sig en supersøt Anthropologie klænning!
Jag shoppade massor dær i sommras, men ønskar ændå
att jag hade køpt mer! Bra kvalitè och rætt billigt! Det ær ju
tortyr att gå in på deras online shop och se vad man kunde
køpt om man bott i USA. VARFØR sænder inte de internationellt??
Ska de inte børja med det snart?

Kommentarer:
Postat av: Weronica

Tack för en läsvärd blogg! Har du testat www.shopthestates.com? Jag har ingen egen erfarenhet, men hela idéen går väl ut på att man skall kunna handla från alla de siter som inte skickar internationellt. De tar en avgift, men möjliggör shopping som jag har förstått det.

2005-11-05 @ 12:39:55
Postat av: sandi

ja, jag har varit i kontakt med dem. Problemet ær att de flesta bra sidor, som Anthropologie, kræver samma delivery adress som det kort man handlar med. Poængen med shopthestates ær att man får en "fake" amerikansk adress. Problemet ær att kortet man handlar med inte har samma ardess, om man inte har ett amerikanskt førstås, och då godkænns man inte. Shopthestates kan inte hjælpa till med detta.

2005-11-05 @ 12:47:46
Postat av: Weronica

Aha! Det visste jag inte - så synd eftersom idéen lät bra, men då fungerar det ju inte i många fall. Du gör ett jättefint jobb i bloggen. Jag tittar och inspireras! Jag blev sugen på den nya rengöringen från YSL efter ditt inlägg. Heja!

2005-11-05 @ 12:58:08
Postat av: sandi

Weronica - tack, ditt berøm værmer... Ansiktstvætten ær verkligen super. Køpte en fuktighetskræm i samma serie som jag inte har skrivit om æn eftersom jag bara anvænt den ett par dagar. Men hittils ær den verkligen unterbar. Har fet T-zons hy med torra kinder och kræmen ær hittils super før det. Ger massa fukt utan att bli fet och man får babylen hud, perfekt som makeupbas också.

2005-11-05 @ 13:03:57
Postat av: Weronica

Precis min hudtyp! Jag använder Elisabeth Arden nu, men känner för att testa något nytt. Tack för tipset och blogga gärna om krämen.

2005-11-05 @ 13:10:24

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits