Munthe till Bubbleroom

Har förut skrivit om Munthe Plus Simonsen och deras fina kläder! Nu ska bubbleroom ta in dem! Jag tycket att munthe har sin finaste höstkollektion på flera år...Deras lila/grå kappa är to die for. Upprepar tipset till alla er smala raka där ute. Som känner för något utöver de vanliga jeansen och tweed gubb byxorna. Munthes byxor är fantastiska, välsydda och detaljrika...och så gör de en liten rumpa puffig!!! De är helt enkelt fantastiska... så här skriver Bubbleroom:


Det framgångsrika företaget Munthe plus Simonsen grundades 1994 av de två formgivarna Naja Munthe och Karen Simonsen. Märket växte sig snabbt stort och finns idag i 400 butiker i 19 länder. Två gånger om året släpper företaget en ny kollektion. Varje säsong fokuserar de på att skapa ett nytt och unikt koncept som skiljer sig helt från tidigare kollektioner. Allt är förfinat in i minsta detalj för att skapa ett intryck av perfektion samtidigt som högsta kvalitet och perfekt passform är a och o.

Munthe har även en billigare kollektion med mindre detaljer som heter PLUS, vet inte om bubbleroom ska ta in den. Men den finns i den fina butiken (den enda utanför danmark) i brunogallerian, götgatan, Stockholm.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits