Top Model - Norge

Ok, resultatet från gårdagens första Top Model avsnitt i Norge....

Den som var absolut vackrast med långt tjockt hår och ett vackert öppet ansikte åkte ut i första gallringen. Till dommarnas största besvikelse, inte för att hon inte var vacker nog, utan för att hon var för smal. Det syntes inte vid första intervjun, men vid baddräktsmomentet blev det glasklart. Hon var inte bara "modellanoreksiasmal", det var de allra flesta. Hon VAR verkligen anoreksiasmal, höfterna stack rakt ut, ur ett hål av skinn, alla revben kunde man tvättat kläder på, och absolut inga bröst. Jodie Kid var jämförelsevis kurvig under "heroin-chic" perrioden. Det var baland det värsta jag sett. Synd, för hon var verkligen helt klart vackrast i ansiktet.

I övrigt är jag inte vidare imponerad, Norskorna var sötare förra året. Men det finns ett par tre stycken som har riktigt potential. Bland annat en som heter Thea.... De andra kommer jag inte ihåg namnet på. Men en som var otroligt bra på första bilden, mörkt hår och mörkblå ögon.

Inga bitchtendenser än så länge...alla är sååååå goda vänner.

Ska bli spännande att se hur de svenska är.. Är det någon som vet när den Danska Top Model har premmiär?

uppdatering
Såg just på danska tv3s hemsida att de har premmiär i kväll kl 2100, tjihu!!! Top model i kväll också...ska sitta bänkad....har ju nämligen 4st tv3 kanaler....rapport kommer imorgon...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits