vad var det jag sa!!!!

Hihihi, ni som har føljt den hær bloggen ett tag vet om mitt lilla vendetta med Ebba Von Sydow och att hon envisas med att køpa samma klæder som jag. Argast blev jag nær hon køpte en exakt likadan Philosophy (by Alberta Feretti) kappa som jag i en færg som inte finns i skandinavien. Jag køpte den långt innan henne och nær jag sedan hade den på mig i stockholm sa folk "åh, du har Ebbas kappa på dig..." Ær fortfarande besviken øver det och kappan førlorade en stor del av sin tjusning. Sen har det hænt flera gånger...

Nu har i alla fall det hænt som jag førutspådde (hade aldrig sett det om jag inte fick tips av en væn som kænner min ilska) (hihihih) Ojoj ær jag elak nu?

Så hær
skrev jag den 24 september 2005:

"Kappan är i vinröd, mjuk ull och sidenfoder. Den går till knäet och är skuren under brösten. Den har dolda tryckknappar och en liten krage. Under kragen hänger det två snören med bollar på, typ sånna man gjorde i skolan till jul, när man snurrade garn runt en pappskiva och sedan klippte. Den är lite 60-tal och fantastiskt vacker.

Bollarna var ganska dåligt fästa, i garnet på bollen, vilket gjorde att de kan ramla av om man fastnade i dem. Jag har fäst mina för hand extra noga, hoppas EBBA tappar sina!! Det som glädjer mig är dock att jag köpte det sista brokadbältet som "hörde till" och som man ska ha utanpå i midjan. Butiken hade fått in för få och det gick inte att återbeställa. Kappan visades med bältet på visningsvideon som fanns i butiken och på alla visningsbilder, som mycket riktigt inte går att hitta på internet. HAHA Ebba, bältet fick du inte i alla fall...

Fortfarande sur, men glad för stöd, tror kanske att jag behöver lite till (fast det är ett i-lands problem)!"


Så hær skrev Ebba den 16 februari i sin Vecko Revyn blogg...


"Ambitiösa Stureplan har lagt upp bilder från Whyredvisningen. Voilà, min (jo, den måste nog bli min) rutiga klänning, en söt kofta (med kjol som liknar min Prada nästan på pricken, fast det är nog inte alls lika härlig kvalitet) och er alldeles egna glada med ganska trötta chefredaktör. I vinröda Ferretti-kappan som numera saknar en boll (snyft), supersköna Rutzoukoftan med rosettknytt runt midjan och finribbat Calidalinne i benvitt i siden/ull-mix (shoppat i alperna - gissa om jag blev lycklig när jag sprang på Sarahs Calida shop i Zermatt!). Ciao!
Publicerad 11:22 av Ebba von Sydow | Permalink"

Kommentarer:
Postat av: Sparkle

men usch va tråkigt :(

Postat av: vad menar du

skulle hon ha köpt den nu? varför kan hon inte lika gärna köpt den i höstas? den finns väl knappast kvar i butik nu någonstans.

2006-02-24 @ 17:28:05
Postat av: sandi

nej, hon køpte den i høstas, ett par månader efter mig. Jag var bara så irriterad att en så profilerad person køpte samma kappa som jag, ovanlig och som inte går att få tag på i skandiavien. Maximal otur før mig som gillar att ha ngt få andra har..

2006-02-25 @ 22:08:39
Postat av: MakeUpYourMind

Heheh, detta var roligt. Hon smygläser din blogg säkert =)

2006-02-28 @ 10:49:24
URL: http://makeupyourmind.webblogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits